Vi utökar vårt team

Vi är riktigt glada och stolta över att få pressentera Divorce Your Horses nya team ryttare, vi hoppas på ett långvarigt, trevlig och roligt sammarbete med dessa härliga dressyrstjärnor! 
 

Tindra Holmertz är en elitsatsande ponnyryttare som trotts sin ringa ålder har haft otroligt fina framgångar på tävlingsbanan. Hon har tävlat flertalet nationella FEI-klasser och under 2016 tog hon och ponny hingsten Monty SM guld. De deltog även i lag SM. Tindras kommande mål är att rida ponny SM i år med både B-ponnyn Monty och D-ponnyn Sunny Sunday.

Instagram:@tindra.holmertz 

 

Amanda Holmertz är en toppsatsande elitryttare med hela sju SM starter i bagaget. Hon arbetar som beridare hos Sofia Möller samt tävlar framgångsrikt i dressyr upp till nationell St. George. De kommande målen är att bland annat att delta på YoungRider-SM under 2017 med hästen Celine Dion, samt att rida unghästchampionaten med hästarna Blueberry Zackory och Hot Ztory.

Instagram:@amandaHolmertz

 
Ebba

Vad krävs för att bli medlem/profilryttare hos er? Mvh

Svar: Hej! Just nu har vi påbörjat och håller på att starta flera samarbeten med olika ryttare och söker därför inte efter någon mer just för tillfället. Men du får gärna skicka ett Mejl till oss på divorceyourhorse@outlook.com och berätta lite mer om dig själv :) Det är mycket möjligt att vi fortsättningsvis kommer att starta fler samarbeten med olika ryttare i samband med att vi växer :) Mvh DYH Teamet
Divorce your horse

Johanna

Vad kul med fler i teamet! :)

Svar: Ja det är väldigt roligt :)
Divorce your horse