Det är ni som gör bloggen levande!

Här med vill jag förmedla ett stort tack till alla bloggare och bloggläsare där ute. Tack för att just du klickar dig in, läser och kanske till och med skickar iväg en kommentar!

Som för att visa min tacksamhet så länkar jag några av de fantastiska bloggare som har förgyllt min vardag den senaste tiden. Tyvärr kan jag inte länka alla för då skulle detta inlägg bli en hel uppsatts.

 

Systrarna Elfstrand       

Marica Lindberg         

Kajsa Fransson            

Hopplapållarna              

Maja Wallström  

Sen ett extra tack till mitt underbara team som gömmer sig bakom kulisserna. Herr adel som är skaparen av den fantastiska hästen i headern. Fru Adel som fixar och trixar med kodningen. Bruttan och Ben som minst sagt inspirerar. Sen är det ju även ett och annat herrefolk med i bilden, men mer en så avslöjar jag inte…     

 

Let´s dance canceled

Som ni kanske redan märkt så har inte jag och hästen synts till i TV-rutan. Hästen fick helt enkelt scenskräck och vi är nu på väg hemåt igen. Typiskt också. Jag trodde faktiskt att vi skulle lyckas riktigt bra, i våra glittriga scenkostymer. Men, men ibland så går det inte riktig som man tänkt sig...   

Dansa min docka medan du är unger…

Det är inte alltid så lätt att sätta foten i stigbygeln när hästen inte vill samarbeta. Det hela kan istället sluta med en ringdans där endas wienervalsmusik saknas för att vi skall kunna ställa upp i en danstävling av högsta klass. Men det gäller ju att börja någonstans så jag tänkte varför inte våldgästa premiären av Let´s dance i kväll? Jag tror att vi har stor chans att ta medalj.  

 Jag menar bättre dödslyft än vårt får man ju leta efter!