Å så var det de här med nyårslöften

Nyårslöften… Jag har aldrig varit något större fan av nyårslöften. Jag brukar aldrig ge några efter som att man ändå alltid bryter dem i alla fall. Vem vet, kanske det är lite av poängen med det hela. Om man inte bryter löftet så är det ju inte direkt ett nyårslöfte. Så då kanske man ska vända på sina löften och säga tvärt emot det man vill åstadkomma för då kommer de ju med säkerhet att slå in. Förstår ni principen?

 

·      Jag ska äta all onyttig mat som jag kan finna.

·      Jag ska inte träna en enda minut.

·      Jag ska gå all in i hästbutiken och köpa allt som jag inte behöver.

 

Jag tror nog att 2017 kommer att bli ett strålande år! Hehehe… en idiotsäker plan ;) 

 

 

Nyår runt hörnet

Så, imorgon är det nyår och allt vadset innebär. Nyårslöften, för mycket mat, raketer och så vidare, för en del i alla fall. Här är det inte riktigt så, eller, jo alltid för mycket och väldigt god mat. Men inga raketer och inga klackar i taket, rätt skönt om ni frågar mig. Men här har ni lite gifar på skillnaden som finns:

Andra letar efter rätt klädsel 

Nothing to wear gif by Flawless-slut

medan jag städar i stallet 

cleaning princess 2

Andra äter mat

 

medan jag ger hästen 

animals eating horse hungry

Andra dansar med klackarna i taket

Dance Dancing GIF - Dance Dancing Minion GIFs

medan jag sover tungt

winnie the pooh sleep animated GIF

Fan alltså! Är folk helt dumma i huvudet, tappade bakom en vagn och sedan överkörda av samma vagn igen?

Tror ni inte på fan att det gick åt helvete i alla fall!!! Jag tänkte att om jag inte nämner att Bruttan ska åka och provrida en häst så kommer det att gå finemang och sen kommer jag att presentera vår nya familjemedlem under nästa vecka. Men nä, tro på fan det gick åt helvete i alla fall! De åker ner över fyratimmar (enkelresa) och provrider en häst som framställts som en skadefri och frisk häst. När de kommer hem bestämmer vi oss för att ringa och berätta att vi vill köpa hästen. Men vad fasen händer då? Jo då får idioten som ska sälja hästen för sig att nu var det läge att berätta att den ”friska” hästen minsann hade en lös benbit!!!!!

Fan alltså är folk helt dumma i huvudet, tappade bakom en vagn och sedan överkörda av samma vagn igen???  Troligtvis! Om personen inte hade påstått att hästen varit skadefri och frisk utan berättat om den lösa benbiten från början, så hade det besparat oss alla en massa tid och pengar. Det är inte precis gratis att åka igenom ”halva” sverige.

Jag blir så jävla förbannad! Det är så jävla respektlöst att undanhålla sanningen. Vad trodde hen, att vi skulle köpa hästen ändå bara för att vi gillade den och att vi skulle bortse från benbiten?

Pippippippip….

Jag är en person som sällan blir arg men nu är jag rosenrasande!  

 

I finally get it😉

Japp, äntilgen har jag öppnat mina ögon och börjat förstå mig på den här världen vi lever i (alltså den utanför hästarna). Jag tackar min kära vän instagram för detta. Via hen har jag kommit i kontakt med nya vänner över hela världen och fått en hel del bekräftat för mig. Ingen rök utan eld stämmer väldigt bra! Eller nästan alltid i alla fall ända undantaget är den där stora högen med skit, ni känner den som gödselhögen. Den ryker rätt så bra så här i kalla tider och ja någon eld det ser man ju inte röken av ;)  
 
Så här får ni min syn på världen: 

🇮🇹Italians makes u feel fantastic👌🏻... for 5 minuti😜
🇫🇷French makes u feel like holy Mary kind😘
🇳🇴Norwegians makes u feel like u are the joke😂
🇸🇪Swedes makes u scream "OMG I'm not the stupidest fuck after all"😆

Japp, nu när vi hört min syn på världen så kan jag väll avsluta med att säga att jag älskar alla sorterna. Det finns något positivt i allt och alla! ❤️  😍