Får man färg på köpet?

Tråkiga nyheter, idag så skulle en ny häst veterinärbesiktas och tas hem till gården, allt såg ut att gå vår väg men tyvärr så var hästen inte ren på ett ben. Suck och stön vad händer nu... Det var ju den där hästen som JAG skulle ha, den där hästen som jag blev kär i när jag först såg den. Men tyvärr så kan man inte trolla och man kan heller inte köpa en halt häst oavsett hur mycket man vill så funkar det inte så. 
 
Hästletandet fortsätter och hästnets sidor skrollas uppifrån och ner om och om igen. 
 
- Gud vad dyr denna hästen var! över 200 000 kr för en 3 åring! Utbrister Jag. 
- Ja, och en skimmel, förstår du vad skitig den kommer att bli!? - Den anonyme bloggaren
- Men... Man kanske får färg på köpet för dem pengarna... - Jag 
 
Nog för att jag sjäv tycker att skimmlar är den finaste färgen (när de är rena och tvättade) Men fy vad jobbigt att hela tiden duscha... Säg mig, är detta ett lyxproblem...? // Bruttan 
 

Sweden international horse show slut för denna gång…

Ja det var nästan lite sorgligt igår när vi packade ihop montern, är det redan slut? så fort det gick och så kul vi hade det! Men detta är ju inte slutet, det här är bara början, början på något som vi hoppas ska bli väldigt bra. Nu börjar vi att fotografera alla produkter, skriva produktbeskrivningar och sedan ska webbshopen komma igång snarast. Mer konkret startdatum kommer snart, men vi lovar att jobba så fort vi kan.

Vad tar vi med oss från Stockholm då? Jo massor av erfarenhet. Vi har fått sett vad ni tycker om, vi har fått er respons och det har varit otroligt mycket positiv feedback vilket är jätteroligt. Vi har insett att dressyrryttare inte alls är konservativa utan snarare tvärt om, och att det är vi som har varit konservativa i vårt tänk om dressyrryttarna, så det kan bli ;) Men nu vet vi att dressyrryttare är riktigt coola och nytänkande så nu ska vi utveckla vårt dressyr sortiment också.  

Har ni några tankar och idéer om Divorce your horse och våra produkter så är välkomna att höra av er, vi lyssnar och försöker att ta till oss av allt, även om vi kanske inte kan lösa allt på en gång så sätts bollen i rullning :)    

 

 

Vardagsaction på gården och finbesök i montern, kan det bli bättre? Tror inte det :)

Idag hade teamet i Stockholm finbesök i montern utav Emma och Anna Elfstrand, riktigt rolig! Här hemma hade vi det också lattjo lajban, hästar på rymmen… Så det var bara att springa ut fortare än vinden och öva upp flåset lite, hehehe ;) 

Vardagsaction på många plan för oss divorce your horseare, men, men det är väl så det ska vara! Slutet gott allting gott.