Om hästar skulle gå på gym…

Om hästar skulle gå på gym, vilket gym skulle de då välja?

Troligtvis så skulle svaret vara olika beroende på vilken häst man frågade. T.ex. Om man skulle fråga Hamburgerhästen så skulle givetvis svaret vara SATS, ett poppis gym där han kan glänsa med sin muskulösa kropp. Skulle man fråga Svanhästen så kanske hon hade svarat Nordic wellness och om man skulle fråga Skrutt så hade svaret troligtvis varit Friskis och Svettis eller varför inte ”Donken”, en kurvig kropp ger en häst-skrutt hopp ;)

 Love this curvy girl!

Nu trodde ni att ni slapp, va?

Såå, ni trodde att ni skulle slippa ett inlägg idag? Men icke sa Nicke! Sen jag startade bloggen har jag ju mer eller mindre lyckats med i alla fall ett inlägg per dag. Idag höll det helt på att missas, ibland kommer lite annat mellan nämligen.
 
Kanske höll inlägget på att missas för att Juristen är på besök och det har pratats en hel del om både det ena och det andra. Kanske höll inlägget på att missas för att det har varit världens oväder till och från. Eller kanske så höll inlägget på att missas för att vi renoverar taket på magasinet och det vill jag lova, det blir man mosig av. Oavsett, så kom jag ju på det nu precis innan kudden ska träffa huvudet, eller är det huvudet som ska träffa kudden?
 
Lite förvirrad och lite trött så bjuder jag här på några fina gifs, bättre slut på dagen finns ju inte?
 
När Juristen vid middagsbordet säger att jag borde sälja hästarna
 
När hästarna måste in och regnet står som spön i backen 
 
När min tränare säger att min häst blivit väldigt fin
 
 

Fru Adel, dags att byta jobb?!

Vi brukar ju ofta driva lite med Fru Adel om att hon åker av lite till höger och vänster. Nu har hon dock hållit sig stadigt kvar i sadeln, och kanske hände det som hände idag, just därför. Hon har inte åkt av någon häst idag, men jag undrar om hon inte skulle föredragit det? Jag tycker nog att hon borde byta jobb snarast, hon är som gjort för att passa in i en komedi eller en tecknad film. Om ni tycker detsamma får vi se i slutet av detta inlägg.

Dagen började med att Fru Adel provsatt några soffor på en möbelaffär. Inte för att hon ska ha någon soffa. När Fru Adel satte sig i tredje soffan tänkte hon för sig själv: ”Jo, men denna var ju skön… AAAAAJJJJ, satan, det är något som gör ont i mitt ben!!!” (Se framför er hur Fru Adel flyger upp ur soffan och viftar med armarna). Tror ni inte att hon då har blivit getingstucken i benet?!

Men hennes dag slutar inte där. Hemma där ett gammalt fönster skulle dras igen på magasinet som renoveras stod hon och drog, och drog, och drog och så sa det bara PLOPP och Fru Adel for i värdens fart bakåt. Haken hon drog i lossnade från fönstret. Fru Adel for som sagt bakåt och satte sig på en spik! Upp igen for hon och skrek ut. Det blev som tur bara en fin reva och inte en spik som stack ut från rumpan!

Jag kan inte hjälpa att skratta lite åt Fru Adels dag och tänka att nu får hon nog ge upp läraryrket och jobba inom något lite roligare. Jag kan också meddela att jag var snäll nog och red Svanhästen åt henne, då hon hade lite svårt för att sitta. 

Total friskrivning!

Hehehe… ja nu har jag kapat bloggen igen! Jag, Juristen som har så himla mycket vettigt att säga tänker informera er om några ytterst viktiga saker. Det viktigaste av allt är förstås att jag totalt friskriver mig från samtliga synpunkter som jag kommer att yttra.

 

Nr 1. En häst kommer alltid att vara en häst. Den är varken mer eller mindre och den är definitivt ingen get även om den förstås kan vara väldigt fet… 

Nr 2. Om du inte äger en häst så kommer ditt liv vara extremt mycket mer lyxigt. Tänk er tjejer (och killar) en dag på spat kanske inte är helt fel? Men…men… lerinpakningar från stallplan är väl inte helt fel det heller?! Haha… hästfolk alltså de är inte riktigt kloka.

Nr 3. Vi tog redan det här i punkt nr 2. Hästfolk är inte kloka och jag tror att ni förstår precis vad jag menar. No hard feelings, men jag VET att ni förstår vad jag menar, så varför inte skicka iväg en kommentar och berätta vad det knäppaste du har gjort pga. av den söta hästen.