Vilka stigbyglar använder du?

Stigbyglar finns i otroligt många utförande, de finns stigbyglar som har färger som man aldrig sett förut och sen finns de dem som glimmar så mycket att man blir bländad. Det finns de som är väldigt säkra att rida med och sen finns det de som skriker ”Jag ska släpa dig efter hästen”. Det finns helt klart en hel del stigbyglar, en del kommer även att länsa ditt konto, men vad gör de när man får möjligheten att rida runt i stigbyglar av äkta guld?  

Nu till frågan, vilka stigbyglar tycker ni är de mest säkra stigbyglarna? Jag behöver nämligen införskaffa ett par till nya hästen. Hon gillar ju att busa till det i galoppen och då vill jag att ryttarna flyger helt av (om de inte väljer att sitta kvar) och inte flyger halvt av om ni förstår vad jag menar.  

 Dessa har jag, men får en känsla av att de inte är det säkraste man kan ha. 

Ett inlägg på min egen bekostnad

Efter som att jag absolut älskar att driva med mig själv så tänkte jag berätta några ”hemligheter” om mig själv. Förhoppningsvis gillar ni dessa inlägg för annars har jag blottat mig själv i onödan.

 

-       Jag har varit barnmodell och visat upp kläder, på den tiden kallades det för att gå mannekäng. Detta måste ju betyda att jag är väldigt snygg! Eller inte…

-       Jag äter alltid med gaffeln i högerhanden, tolka det som ni vill.

-       När jag duschar kan jag ändra värmen på vattnet tio gånger för att få den rätta temperaturen, i blame it on my ADD.

-       Jag hatar att åka bil, ni kan ju tänka er hur lätt det är när man åker bil nästan jämt. Men har du någon gång suttit bredvid någon som somnat framför ratten och med nöd och näppe lyckats avvärja en förtidig död så skulle du nog känna precis samma sak.  

 En vacker dag, så kanske...

   

Juristen följer med på tävling

För inte allt för länge sedan var juristen över på besök och följde med på en tävling. Det var en minst sagt långdragen tävling och vi nästintill frös ihjäl på kuppen. Men när dagen var slut så fick vi ändå se det positiva. Nu har Juristen fått i sig så mycket frisk och härlig luft att han förmodligen kommer att klara sig ett helt år i Stockholmsluften utan minsta lilla problem!

 

Beach 2016

Det är så modernt att veta exakt hur mycket man måste motionera för att bränna det man nyss har ätit. T.ex. har du ätit en tårtbit så måste du springa x antal kilometer för att bli kvitt den. Men för oss häst-människor kan man mäta på ett litet annorlunda sätt, nämligen i hur många gödselkärror vi måste köra ut. Så här kommer en liten lista som kan vara bra att mäta utifrån. OBS! Studien är inte vetenskapligt bevisad. 

=
 
=  
 X 10
 

Eller också så kan du göra som jag ät grönt och gå efter tallriksmodellen och sedan ta en ridtur för att bränna bort det: