Att lära sig något nytt

Går det verkligen att lära en gammal hund att sitta? Nu vill jag väl inte påstå att jag är gammal, kanske lite lillgammal, men inte direkt så gammal att jag inte kan lära mig nya saker, eller lära om mig. Men jag har börjat fundera på att jag trots allt kanske är lite väl till åren…

Ni som har följt mig den senaste månaden har nog sett att jag börjat mer och mer rikta in mig mot körning. Nog för att jag älskar att rida, men det vore så jädra kul att också bli bra på att köra. Men det är ju alltid en utmaning att lära sig något nytt.

Just nu skulle jag vilja byta ut min rockar till en riktig maratonvagn. Men det är ju minst lika krångligt att köpa en ny sadel till en häst som en ny vagn har jag märkt! I alla fall för en nybörjare som mig, finns det vagninpassare precis som sadelinpassare?

Jag vet att ni är några därute som håller på med körning, vad ska man egentligen ha för vagn? Vad kör ni och vad har ni för vagn?

Och när vi ändå håller på och jag är inne på att lära mig nya saker, jag som gillar att läsa mig till kunskap, finns det några bra böcker? Några bra forum? Någon extra bra webbsida? Tell me everything! Please!

En strålande lik bild av mig just nu