Nya tider

Så, jag lovade ju er att påsk-överraskningarna inte skulle vara slut ännu. Nu blev det kanske lite mer och lite annat än vad jag tänkt när jag skrev de där raderna. För den tanken jag hade, den kommer inte riktigt ännu. Istället kommer en annan: det är dags att ge sig ut på okända marker och kanske, kanske, bjuda in er lite mer i min vardag än tidigare. Ni som vill häng med, ni som är nöjda med bara bloggen, gör som ni vill. Men om ni vill, häng med till min nya instagram: https://www.instagram.com/divorceyourhorse

Vad kan du få för dina pengar?

När det gäller utrustning till sig själv och hästen så finns det en hel del olika utföranden och prisklasser. Frågan är bara vad du kan köpa för dina pengar, här listar jag fyra snygga kavajer i olika prisklasser. Nr. 4 är helt klart min favorit, men att lägga så mycket pengar på en kavaj skulle vara som att sätta eld på dem. Nr. 2 däremot anser jag vara väldigt snygg samtidigt som den i mina ögon är extremt prisvärd.

Har du någon favorit?  

Cobra CRW 749:- 

Pikuer Radina 1995:-  
 Manfredi air flow 4849:- 
Miasukis diamond 23 000:- 
 

luddigtvärre

Jaha… nu var den djävulska pälsfällningstiden här. Men det gäller ju att se fördelarna, nu kommer hästarna att bli extra vackra i den fina sommarpälsen. De kommer att se ut som små världsstjärnor! Hur jag kommer att se ut är däremot en helt annan story, hmmm… det kanske är riskfritt att ta en selfie utan att avslöja min hemliga identitet? Eller vad tror ni?    

 

Är påsköverraskningarna slut nu?

Så är påskhelgen och ledigheten (för de flesta) över för i år. Påskäggen och överrsakningarna är slut. Man har ätit sig lite för mätt på all mat och kanske framför allt på allt godis (om man nu då gillar godis). Och för alla hästmänniskor är Göteborg Horse Show slut för i år och glädjen som spirade under helgen har bytts ut mot hätska kommentarer om vissa ryttare som gjorde vissa saker och behandlade sin kompanjon (hästen) på ett absolut inte acceptabelt sätt. Men här och nu vill jag lämna tråkigheterna, för det finns så många fler som har skrivit om det och har skrivit riktigt bra om det som hände i Göteborg igår. 
 
Istället vill jag titta framåt, behålla glädjen och vad är bättre än att berätta att det snart kommer ske en liten förändring här? Något som kanske gör att det blir lättare att titta runt, lite lättrare att läsa och lite snyggare? Och nu vet jag att jag gör som många bloggare gör, lovar saker och att det kommer ske och sedan kanske jag gör er besviken. Men äh, ibland får man väl göra lite tokigt som bloggare. Forsätt häng med på resan så lovar jag innan veckan tar slut har ni något nytt att titta på.