Tävlings kläder i alla dess former

För att fortsätta gårdagens kläddrama så kommer här ett inlägg skrivet om just kläder.

Dressyrryttaren

Dressyrryttarens kläder är helt klart av en romantiskstil. Glittrande smycken som bärs med stolthet. Skinande stövlar som måste putsas stup i kvarten. Samt vackra frackar, kavajer, ascot knutar och plastronger. I mina ögon är dressyrryttaren lite av en romantiker. Vackert och fridfullt utför de under i fantastiska kläder.

Hoppryttaren     

Klädstilen på hoppryttare har ändrats drastiskt på den senaste tiden, i alla fall på damsida. Herrsidan har däremot stått helt stilla. Men har det förändrats till det bättre? Jag menar, jag vet inte om jag tycker att det är så snyggt med kavajer som ser ut som de har gått på alldeles för hög värme i tvättmaskinen och helt plötsligt har krympt. Sen för det andra så har man helt glömt bort att göra något åt de där vita ridbyxorna som i mina ögon är både fula och opraktiska. Tur att ryttarna i alla fall kan utföra fantastiska ritter ändå.

Fältävlansryttaren

Här är det praktiska och tilltänkta kläder som gäller. Snyggt vet jag inte om jag tycker att det är men vad gör det när leran flyger åt alla håll? Däremot så tycker jag att det är ytterst märkligt att fältävlansryttaren rider med vita byxor. Jag menar vid mållinjen så är de ju mer bruna än vita ändå. Men det verkar ju som att fältävlansryttaren har värdens bästa tvättmaskin i alla fall, för vid varje start är de skinande rena igen. 

 Detta är inte en selfi, det är jag som är fotografen ;)