Hästletarjakt är inte lätt!

Ja då var det dags igen, datorn går varm och det skrollas upp och ner på hastnets sidor. Det finns inte mycket av intresse, den ena efter den andra hästen ratas pga. olika faktorer. Nä, man får nog helt enkelt ta upp telefonen och köra hem en häst till från Holland igen. Hehe… undra om det blir samma chaufför som kommer, han hittar ju hit med förbundna ögon nu, hmmm betyder det att man har köpt för många hästar? Ä vad fan divorce your horse? Nope marry some more!        

Kanske kommer denna upprullandes på gården igen... ;)
 
Tuva Björnwall

ååh spännande!!

Svar: :D
Divorce your horse

Emelie

Man blir ju nyfiken. Vad är det för "fel" på de svenska hästarna? Är ju mycket snack om att man ska köpa svenskt.
//Hon som också importerade :P

Svar: Det behöver ju inte vara "fel" på svenska hästar, men beroende på vad man söker så kan det kännas mer eller mindre rätt. De flesta hästar är generellt sätt dyrare i Sverige, fasten de inte alltid är bättre än dem man kan importera som är billigare. Det är svårt att hitta hästar med bra tävlingsresultat, om man söker efter en färdig tävlingshäst så vill i alla fall jag se bra tävlingsresultat. Sen så har det ju blivit så många försäljningsstall som importerar och säljer hästarna vidare och då kan man ju lika gärna importera hästen själv, lägga lika mycket pengar utan att man behöver betala en mellanhand och på så sätt får man en bättre häst. Men det finns ju för och nackdelar med båda alternativen :)
Divorce your horse

Escaping Reality-ett nytt liv

Spännande, vad är det du letar efter nu?

Svar: Den är egentligen inte till mig, men vi letar efter en 3 åring som ska vara grundriden och inhoppad och förhoppningsvis så ska den kunna gå lite fyraårs klasser nästa år :) Men vi får se vad det blir som kommer hem i slutändan :)
Divorce your horse

Lina

Spännande :)
Kul med holländska hästar :D

Svar: Bara hoppas att man hittar något som man vill ha :D
Divorce your horse