Sweden international horse show slut för denna gång…

Ja det var nästan lite sorgligt igår när vi packade ihop montern, är det redan slut? så fort det gick och så kul vi hade det! Men detta är ju inte slutet, det här är bara början, början på något som vi hoppas ska bli väldigt bra. Nu börjar vi att fotografera alla produkter, skriva produktbeskrivningar och sedan ska webbshopen komma igång snarast. Mer konkret startdatum kommer snart, men vi lovar att jobba så fort vi kan.

Vad tar vi med oss från Stockholm då? Jo massor av erfarenhet. Vi har fått sett vad ni tycker om, vi har fått er respons och det har varit otroligt mycket positiv feedback vilket är jätteroligt. Vi har insett att dressyrryttare inte alls är konservativa utan snarare tvärt om, och att det är vi som har varit konservativa i vårt tänk om dressyrryttarna, så det kan bli ;) Men nu vet vi att dressyrryttare är riktigt coola och nytänkande så nu ska vi utveckla vårt dressyr sortiment också.  

Har ni några tankar och idéer om Divorce your horse och våra produkter så är välkomna att höra av er, vi lyssnar och försöker att ta till oss av allt, även om vi kanske inte kan lösa allt på en gång så sätts bollen i rullning :)    

 

 

Sandra AW

Jag provar gärna era produkter och utvärderar om.ni vill ha hjälp med det! Stort lycka till med shoppen! Benlindor är ett önskemål från oss. Ska bli kul att följa utvecklingen. Kram Sandra

Svar: Hej! Vad roligt att du är intresserad av att prova våra produkter! Vi ser just nu över våra förfrågningar som vi fått. Vi återkommer snarast! Kramar Divorce Your Horse Teamet :)
Divorce your horse

Sandra AW

Jag provar gärna era produkter och utvärderar om.ni vill ha hjälp med det! Stort lycka till med shoppen! Benlindor är ett önskemål från oss. Ska bli kul att följa utvecklingen. Kram Sandra

Emelie

Körpannband har jag ju önskat redan tidigare :) Vi ställer gärna upp som mannekänger!

Svar: Det som är lite tråkigt med körsporten är ju att det inte direkt finns någon marknad för körsaker, men jag sak absolut titta vidare på det ändå :) Tror nästan att pannbanden som jag har nu skulle fungera då det har stora öglor :) I vilket körmoment skull man kunna tänka sig att använda pannbanden i tror du?
Divorce your horse