Hästlivet det ljuva livet

Jag kom på några riktigt bra och övertygande argument till varför alla borde vara hästmänniskor och varför hästlivet är det underbaraste av dem alla. Håll i dig!

 

·      För att det är helt fullkomligt underbart att komma hem klockan tio på kvällen efter en träning och ställa sig och laga kvällsmat till sig själv, man har ju lyckats få ut varenda minut av dagen.

·      För att det är extremt hälsosamt, jag menar man har ju bränt en del fett på att bära fodersäckar, vattenhinkar och framförallt dragit skottkärror. Ibland har man även extra tur och råkar välta en kärra, då ropar man: hurra nu bränner vi några extra kalorier!

·      Man får köpa nya skor oftare än det flesta normal Svenssons, att skorna inte är till en själv är ju en helt annan femma…

·      …Samma sak med kappor, det lär bli en hel del shopping, till hästen då förstås.

·      Bäst av allt är förstås att du har de bästa vännerna där nere i stallet och tur är väl det, du lär ju inte ha några andra.          

 
Lili

Härlig lista och riktigt fin bild!

Svar: Kul att du tyckte det och tack så mycket :)
Divorce your horse

Mymind

Stämmer! Ljuvt så det förslår, även utan egna hästar... Det där med alltför sen kvällsmat kombinerat med bra motion och frisk luft... det måste ju bara vara bra! När du skrev om skor trodde jag att det handlade om de skorna som förstörs när man traskar i leriga hagar :D! Kul inlägg!

Svar: Härligt att du gillade inlägget och ja visst är det härligt att umgås med hästar oavsett om det är ens egna eller andras :)
Divorce your horse

Caroline och unghästen Stina

I feel you! Framförallt när det kommer till gratisträningen. Bara att le, suga in naveln, hålla ryggen rak och squata på för allt som kräver lyft/plock! Haha.

Svar: Haha ja men eller hur :)
Divorce your horse

Tuva Björnwall

så sant!!

Svar: Ja men visst är det :)
Divorce your horse

my

Så sant :D

Svar: Ja visst är det lite sant :)
Divorce your horse

Denise

Varenda punkt stämmer, som vanligt! ;D

Svar: Tack så mycket, härligt att du tycker det :)
Divorce your horse

Beatrice Hanssen

Man måste älska livet med häst!! ;-)

Svar: Ja men eller hur ;)
Divorce your horse